5 dolog amivel többet kapsz!

5-dolog-a-vasarloertAmikor betérsz egy Profi Padló áruházba, biztos lehetsz benne, hogy a megvásárolt terméknél többet kapsz!

Legyél Te is profi vásárló és élvezd munkatársaink segítségét, amikor egy hosszú távra meghatározó vásárlásra szánod el magad. Az Te elképzelésed és a mi szakmai felkészültségünk tegye a vásárlást sikerélménnyel teli időtöltéssé. Engedd meg, hogy eladóink többet nyújtsanak Neked:

1. Magabiztosságot

Minél nagyobb eladóink önbizalma, annál jobban tudnak veled kapcsolatot teremteni. Így biztos lehetsz abban, hogy kollégáinktól szakszerű válaszokat kapsz kérdéseidre.

2. Hitelességet

Az Te elvárásod egy eladóval szemben jogosan az, hogy őszinte és becsületes legyen. Senki sem szereti, ha félrevezetik. Különösen nem, amikor a pénzét a kapott információk alapján készül elkölteni. A legfontosabb, hogy fenntartsuk a jó hírünket, és Te akkor is elégedett maradj, amikor már használatba vetted a nálunk vásárolt terméket.

3. Egységes megjelenést

Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen szerepet játszunk az vásárlási döntéseid kialakításában, ezért munkatársainkkal az üzlet minden területén megadjuk Neked a tiszteletet megjelenésünkkel. Ez egyúttal köszönetünket is sugallja, hogy minket választottál és érdeklődsz termékeink iránt.

4. Termékismeretet

Eladóink jól ismerik az általunk forgalmazott termékek előnyeit és hasznát. Így nem fordulhat elő, hogy egy homályos termékjellemzőről ne tudjon kielégítő választ adni.

5. Megértést

Mi sem természetesebb számunkra, hogy megértjük és elfogadjuk az döntésedet. Tudjuk, hogy egy esetleges visszautasítás mögött nem feltétlenül a végleges szándék van. Érleld nyugodtan magában a hallottakat. A Profi Padló munkatársai tudják, hogy a Te megelégedésed, minden reklámnál többet ér.


Aki eljut odáig, hogy profi lesz az értékesítésben, arra a legjobb kifejezés nem a “megtanulta”, hanem az “elérte”! De kiváló értékesítőnek nem csak születni kell! A szakma legjobbjai folyamatosan képzik magukat, és figyelik a vásárlók elvárásait, hogy a sikerre pályáznak.

“Bárki, aki azt állította, hogy a pénz nem boldogít, egyszerűen nem volt tisztában azzal, hogy hova kell menni vásárolni.”

BO DEREK