Termékinformáció scroll szőnyeg

Hogyan készül?

A csúcsnyírt (Scroll) típusú szőnyegek szálainak magassága változó, és felülről, egyedileg, gyárilag nyírtak. A szálak felületkezelt anyagúak. Változó szálmagasságuknak és az úgynevezett csúcsnyírt technológiának köszönhetően, különösen plasztikus hatásuk van.

Mik az anyag jellemzői?

Miből áll a hátoldala?

Filc

A szőnyeg hátoldalára egy filcréteget ragasztanak.

Ragasztott yuta

A szőnyeget yutából készült hálóval erősítik.

Melyik helyiségekben használható?

Milyen kezelést igényel?

hippolit-szonyeg-karpit-tisztito

Minden tisztítás alapja a módszeres porszívózás. Érdemes ezzel kezdeni a tisztítást. Ha a szőnyeg mérete megengedi felfordítva óvatosan ki is ütögetheted belőle a nagyobb szennyeződéseket. A tisztítószeres takarításnál azonban nagyon óvatosan járj el. Használatuk előtt mindenképpen olvasd el a csomagoláson lévő utasítást és ha mód van rá végezz egy próba tisztítást. A leghelyesebb azonban, ha már a vásárláskor utána érdeklődsz, hogy milyen szereket használhatsz a szőnyeg tisztítására.
Nagyobb szőnyegek és padlószőnyegek természetesen takarítógéppel is tisztíthatók, a tisztítószerek szigorú figyelembevételével.

Tipp: Ha padlószőnyeget vásárolsz kérj egy kis szőnyeg darabot, amin kipróbálhatod a tisztítószerek hatását, és kérd eladóink segítségét a megfelelő tisztítószer kiválasztásában. Így gyorsan, határozottan tudsz cselekedni, ha a padlószőnyegen folt keletkezik.