Vásárlási útmutató

Webkatalógusunk célja, hogy megkönnyítsük az üzletben való vásárlás folyamatát és segítséget nyújtsunk a lakberendezés megtervezéséhez.

Keresés a termékek között:

  1. A “Webkatalógus” menüpont alatti kategóriákra kattintva kilistázható az adott kategória összes terméke. A kiválasztottra kattintva részletes leírást találsz a termékről.
  2. Az oldalak felső részén található keresősáv használatával szűkítheted a keresési eredményeket.

A Webkatalógus menüpont alatt kategorizálva részletes információ található termékeinkről. A képre vagy a névre kattintva megnyílik a termékoldal. Ha elnyerte a tetszésedet a “Bevásárlólistához adom” gomb segítségével elmentheted egy saját listába. A böngészés végén ezt a listát még módosíthatod, majd ki is nyomtathatod. Az így elkészített listával keresd fel áruházunkat, ahol munkatársaink minden kérdésre válaszolva segítenek a vásárlásban.

A bevásárlólista regisztráció nélkül is használható, a regisztráció előnye viszont, hogy a lista a következő látogatás alkalmával, vagy másik számítógépről belépve is látható, módosítható.


Ha egy termék mellett a “Csak rendelésre vásárolható!”  felirat látható, azt jelenti, hogy nem tartozik a raktározott termékek közé de pár napos határidővel átvehető áruházunkban.

A többféle mérettel rendelkező szőnyegeknél a “méretek” lehetőségnél kiválaszthatod a megfelelő méretet. A kiválasztáskor láthatóvá válik az adott méret pontos ára.


Sikeres böngészést kívánunk, és reméljük, hogy mihamarabb vásárlás alkalmával személyesen is üdvözölhetünk áruházunkban!

Webkatalógusunk célja elsősorban áruházunk termékkínálatának bemutatása annak érdekében, hogy segítséget nyújtsunk a lakberendezés megtervezéséhez és megkönnyítsük az üzletben való vásárlás folyamatát.

Egy adott terméket kétféle képen kereshetsz meg:

  1. A “Webkatalógus” menüpont alatti kategóriákra kattintva kilistázódik az adott kategória összes terméke. Ezekre kattintva részletes információt találsz a termékről.
  2. Az oldalak felső részén található keresősáv használatával szűkítheted a keresési eredményeket.