Fürdőszoba-
szőnyeg

A kádkilépők, WC előtétek praktikus és nélkülözhetetlen részei a mosdóknak, fürdőszobáknak. Nélkülük ezek a helyiségek nem csak ridegek, de használatuk kényelmetlenné is válik.

Változatos megoldások

A fürdőszobaszőnyeg használata kényelmessé, barátságossá teszi a helyiséget. Áruházainkban folyamatosan megújuló és bővülő választék várja a vásárlókat.
Egyetlen fürdőszobaszőnyeg szett azonnali hatást eredményez a hangulatteremtés területén.
Tisztításuk egyszerűen megoldható. Árfekvésüknek köszönhetően mindig újabb dizájnt varázsolhatunk a fürdőszobánkba.

furdoszobaszonyeg

Exkluzív fürdőszobaszőnyeg

Áruházainkban megvásárolhatók a következő generációs fürdőszobaszőnyegek. A kiváló minőségű, szabadalmaztatott technológiával készült fürdőszobaszőnyegek forradalmasítják a fürdőszobát.

A Caresse fürdőszobaszőnyegek fantasztikus wellness érzést varázsolnak a fürdőszobádba.

tap-201912-furdoszobaszonyeg-sebano-daire-04

Soft & Silky fürdőszobaszőnyeg

A Soft & Silky termékek a Profi Padló különösen lágy és puha tapintású szőnyegeinek a csoportja. Valósághű megjelenése a valódi szőrmékhez teszi hasonlóvá.

A Sebano-Daire fürdőszobaszőnyegek fantasztikus kényeztető érzést nyújtanak a használat során.

tap-201912-furdoszobaszonyeg-tanita-01

Népszerű fürdőszobaszőnyeg

A hagyományos fürdőszobaszőnyegek szín- és mintagazdagságuknak köszönhetően minden fürdőszobába illeszkednek. Csúszásgátló hátoldaluk vizes talajon is meggátolja az elmozdulást! Tekints meg kínálatunkat!

A hagyományos fürdőszobaszőnyegek kedvező ár-értéküknek köszönhetően lehetővé teszik, hogy a fürdőszobád mindig megújulhasson.

meretezheto-furdoszobaszony

Tekercses fürdőszobaszőnyeg

A tekercsekben kínált fürdőszobaszőnyegek tetszőleges hosszúságban megvásárolhatók, ezért rugalmasan tudnak alkalmazkodni bármilyen mérethez. Sőt a formára is alakítható. Szín- és mintagazdagságuk rendkívül sokoldalú.

Kültéri változatban is kínáljuk!

tap-201912-furdoszobai-csuszasgatlo-09

Csúszásgátló fürdőszobaszőnyeg

A csúszásgátló fürdőszobaszőnyegek zuhanytálcák, tusolók, fürdőkádak kiegészítője. Tapadókorongos kialakításuk meggátolja a vizes felületen való elcsúszást. Anyaguk gumi, ami stabil tartást biztosít a lábnak. Tekintsd meg kínálatunkat!

Előzd meg az elcsúszásokból eredő baleseteket!

tap-201912-furdoszobaszonyeg-tekercses-07

Kültéri használatra is

Áruházainkban megvásárolhatók az új-generációs, kültéri fürdőszobaszőnyegek. Ezek a kiváló minőségű, fürdőszobaszőnyegek medencék mellett és a teraszokon is biztosítják a balesetmentes közlekedést.

Nélkülözhetetlen

Fürdőszobaszőnyeg minden fürdőszobába nélkülözhetetlen. A fürdőszobaszőnyegek puhák és választékos mintákban kaphatók. Kínálatunkban fürdőszobaszőnyeg szettek is szerepelnek.