Függönykarnis

Nincsen függöny karnis nélkül! Akár mennyezetre vagy oldalfalra rögzíthető karnist keresel, akár egyedi megoldást szeretnél, nálunk megtalálod a megoldást.

Ha drapériás megoldásban gondolkozol, az alumínium mennyezeti sínek közül kell választanod.
Akkor is ezt a megoldást ajánljuk ha elhúzószerkezetes vagy motoros karnist szeretnél. Bármilyen hosszban rendelhető és 3 sínig bővíthető. Kérheted tépőzárral az elején, illetve elhúzószerkezettel is. Gipszkarton takarás mögé is tökéletes megoldás. A karnis hajlítható bástya ívben és boltívben is.

Végtelen lehetőség

Ahogy a lakás berendezési tárgyainál, úgy a karnis kiválasztásánál is az esztétika és a funkció a döntő szempont.

Ma már a karnisok esetében sem egyszerű a választás hiszen zavarba ejtően végtelen a típuskínálat. A függönykarnisok a látványos rúdkarnisoktól az alig észrevehető sínkarnisokig bármilyen megoldásúak lehetnek. Egyik meghatározó szempont lehet a döntésben, hogy a karnis vagy a függöny megjelenését szeretnénk-e hangsúlyozni.

Curtain in residential room

A Műanyag karnisok (mennyezeti sínek) kiválóan alkalmasak olyan helyen ahol az ablak és a mennyezet között kevés a távolság. Azok figyelmébe ajánljuk akik egyszerű olcsó és praktikus megoldást keresnek.

A rúdarnisok egy és két soros megoldással, többféle végzáró elemmel választhatók. A végzárók nem csak a függöny lecsúszását akadályozzák meg, de a karnis díszítőelemeként is funkcionál. Készülhetnek fából, vagy fémből. Ezekhez kovácsoltvas jellegű és modern tervezésű végzárókat vásárolhatsz.

A kávéházi vagy vitrázs (vitrage) rúd teleszkópos megoldásának köszönhetően igazodnak az ablak szélességéhez. A vitrázs rúd leginkább konyhai ablakoknál elterjedt. Közvetlenül az ablakkeretre kell rögzíteni.

Belsőcsúszkás oldalfali karnist ajánljuk azoknak, akik nem szeretik a karikát de mégis oldalfali megoldást szeretnének megvalósítani. Ebben az esetben a profilkarnisok közül kell választanod. Tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrbe. Oldalfalra és mennyezetre is szerelhető. Sima és ráncolt függönyök esetén is használhatod.

És nem utolsó sorban létezik motoros-karnis megoldás is, melyről részletesen olvashatsz a Profi Padló termékismertető oldalán.

fuggonykarnis-9
fuggonykarnis-3
fuggonykarnis-2

Motoros karnis

A motoros karnis kényelmet és eleganciát visz az otthonodba. Csak egy gombnyomás a motoros karnis kapcsolóján, és a függöny halkan siklik a karnison.

A kivitelezésben megoldható, az oldalról vagy középről nyíló változat is. A motoros karnis egy enyhe mozdulattal, kézzel is elindítható. A motor álmennyezetbe is rejthető, nincs látható kábelezés.

  • Esztétikus
  • Tetszőleges köztes pozíció
  • Állítható sebesség
  • Könnyen szerelhető
  • Csendes működés
  • 15 év működésre tesztelve
  • 5 év garancia