Lakberendezési tanácsadás

A Profi Padló lakberendezési áruházak célkitűzése a vásárlók igényeinek tökéletes kielégítése. Szakembereink által nyújtott tanácsainkkal, szolgáltatásainkkal segítünk, hogy olyan otthont teremthess, amelynek kényelmét hosszú távon tudod élvezni.

Számunkra is fontos, hogy amikor otthonodba hazaérsz, elégedetten nézz szét és kényelmesen tudd eltölteni az időt pihenéssel, relaxálással, a családdal.

Szőnyeg és padlószőnyeg ápolás, tisztítás

Stílus - funkció - szín - méret - forma - anyagok ...

Rengeteg a döntés a lakberendezés területén. Nehéz hozzákezdeni. Hetek, hónapok telnek el, és még sincs eredmény. Ne csüggedj, keresd fel áruházainkat, ahol szakemberek segítenek a lakberendezés megtervezésében és a termékek kiválasztásában.
Nincs felesleges idegeskedés, boltról-boltra járás, hibás döntés, többletköltségek!
Kényelem, egyediség, egy kis luxus: ezek a Profi Padló lakberendezés legfontosabb kulcsszavai. Kiemelt figyelmet fordítunk speciális igényeidre, szem előtt tartva saját elképzelésedet is.

Kedves Profi Padló csapat!

Nagyon boldog vagyok, hogy lakásunk felújításakor betértünk Önökhöz, és szakértő tanácsaikat követve vásároltuk meg a padlóburkolókat és a szőnyegeket! Mind minőségben, mind árban a legjobb választás volt! Hamarosan jövünk a gyönyörű függönyökért is!

Szabó Lászlóné Éva