Kedves vásárlóink!

Az oldalon található ágyneműk és huzatok csupán illusztrációk. Áruházaink készlete folyamatosan változik! Ezért az itt látható kínálat nem az aktuális választékot tükrözi!

Ágyneműhuzat garnitúra

A Profi Padló nem csak padlóban profi! Mindig van egy remek ágyneműhuzat ajánlatunk is. Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő ágyneműt. Különböző stílusú és anyagú ágyneműk széles választékát kínáljuk.

Mindent egy helyen

Az ágyneműhuzatokhoz ágynemű garnitúrát is árulunk.

Kényelmes és tartós ágynemű garnitúrák antiallergén töltéssel. Nagy párna, kis párna, paplan. Találd meg megálmodott ágyneműdet és minden álmod öröm lesz számodra!

Mosógépben mosható antiallergén ágyneműk és antibakteriális paplanok.

profi-padlo-agynemuhuzat-garnitura (1)

A választékban megtalálható felnőtteknek pamut vászon, 100% pamut-vászon, pamut-szatén ágyneműhuzatok! flanel, krepp, mikroszálas ágyneműhuzatok. Kicsiknek gyermekágyneműk többféle méretben.

Egy személyes, két személyes, 2 részes, 3 részes, 5 részes és 7 részes ágynemű garnitúrák. Hűvös, szatén, pamut, perkál és len, egy- és kétszemélyes, cipzáras, gombos vagy patentgombos ágyhuzatok, különféle kialakítású tökéletes hálószobákhoz.

agynemu-garnitura-profi-padlo (6)
agynemu-garnitura-profi-padlo (3)
agynemu-garnitura-profi-padlo (1)

Kényelem és praktikum

Ha alvásról, hálószobáról van szó, a kényelem a legfontosabb. Ágyneműink és huzat garnitúráink rendkívül puhák, környezetbarát anyagból készültek és könnyen tisztíthatóak.