Futószőnyeg

Egy előszobában vagy folyosón a futószőnyeg az, ami bevezet minket az épület belsejébe, mintegy előképet mutatva arra vonatkozóan, mire is számíthat látogatód, milyen is a lakás gazdájának stílusa, igénye. Tehát rendkívüli módon meghatározza az épület hangulatát: a futószőnyeg melegséget sugároz, esztétikumot ad, ezért is fontos, hogy a megfelelő darab fusson végig a padlózaton.

  • A futószőnyeget használhatod térelválasztóként két helyiségek között. Hangtompító és hőszigetelő tulajdonságai még sokoldalúbbá teszik felhasználási lehetőségeit.
  • Fontos szerepet tölt be használati tárgyként is, hiszen az épületbe vagy lakásba érkezve szívesebben lépünk egy puha szőnyegre, mint a kemény padlóra.

Sokoldalú, változatos

Ha futószőnyeg a kérdés, nem szabad a választást a szőnyeg alá söpörni!

  • Gyermekeid a legkülönbözőbb helyen szeretnek játszadozni. A futószőnyeggel védett folyosón ülhetnek, játszhatunk kedvükre.
  • Praktikus és kényelmes: beltéri folyosók, előszobák, hallok szőnyegezésére különböző színű és mintázatú futószőnyegeket kínálunk, melyeket különféle anyagokból, és textúrákkal készülnek.
  • A modern, klasszikus és design mintázatú futószőnyeg szőtt és tűzött eljárással készül.
  • Alkalmazhatod akár a lakás kiegészítőjeként, dekorációs céllal is, erősítve a már kialakított stílust, vagy megtörve a rideg enteriőrt.
szl-201803-futoszonyeg-promenad-8755 (3)

Bárhol is kívánod elhelyezni, a Profi Padlónál megtalálod az adott helyre leginkább illőt. A futószőnyegnek nem akadály sem a hosszú tér sem a lépcső.

Futószőnyegeink tetszőlegesen méretre vághatók. A levágott végeket ajánlott beszegni. Az általad vásárolt futószőnyeg így esztétikusabb és időt állóbb lesz.

Profi futószőnyeg
Kiváló alapanyagú, változatos textúrájú és mintázatú futószőnyeg vásárolható áruházainkban előszobába, folyosóra, lépcsőre. Hátoldaluk gumiréteggel bevont, ami megakadályozza a futószőnyeg csúszkálását s így a baleseteket, és takarítás közben sem mozdul el. Tisztításukhoz áruházainkban többféle szőnyegtisztító szer is kapható.

futoszonyeg-roma-barna-tekercs.jpg
futoszonyeg-pasy-731-bordo-tekercs.jpg
futoszonyeg-lotus-4514-40234-barna-tekercs.jpg

A hossz nem akadály

Lehet bármilyen hosszú a folyosó, ahová a futószőnyeget szánod! Mi méretre vágjuk és beszegjük!
Áruházainkban a futószőnyegek szegését rövid határidővel vállaljuk.