Ipari szőnyeg

Az ipari, vagy közületi felhasználásra szánt gumiszőnyegek kiválóan alkalmasak gépjármű platók, rakterek, padlójának csúszásmentesítésére. Ezen kívül közlekedő folyosók, munkaasztalok, irodák padlójának burkolására is használható.

Széles választék

Ha közületi használatra keresel szennyfogó szőnyeget, lábtörlő kínálatunk ipari lábtörlői között megtalálhatod a megfelelő típust.

Az ipari gumiszőnyegek, járműszőnyegek hatékony kopásállósággal, ütéscsillapítással, repedéssel szembeni ellenállással és fagyállósággal rendelkeznek. Mindezek mellett zajcsökkentő hatásuk, nagy szakítószilárdságuk, jó súrlódási tűrésük sem elhanyagolandó.

ipari-szonyeg

Vásárlóink kívánságára elektromos szigetelőszőnyegeket is tudunk biztosítani, melyek alkalmas feszültség alatti munkavégzéshez. Ezek a szigetelőszőnyegek elektromos helyiségek, trafóházak burkolására és szigetelőanyagként egyaránt használhatók. Ellenállnak a minusz 20°C és plusz 60°C hőmérsékletű víznek, valamint a pH 20 alkáli oldatoknak. A szigetelőszőnyegek műbizonylat paraméterei felől kérjük érdeklődj az legközelebbi Profi Padló áruházban.

tap-201803-labtorlo-jimmy-beige (2)
labtorlo-tekercses-topscrape-barna-enterior.jpg
labtorlo-ringo-small-mat-black-anyagminta.jpg

Nem csak lakossági

Mivel a padlóburkolatokat gyártó cégek nem korlátozzák termékeiknek előállítását a lakossági szférára, mi se kerüljük meg a közületi, ipari rétegből hozzánk érkező vásárlók igényeinek kielégítését.