Kedves vásárlóink!

Az oldalon található törölközők csupán illusztrációk. Áruházaink készlete folyamatosan változik! Ezért az itt látható kínálat nem az aktuális választékot tükrözi!

Törölköző

A Profi Padló nem csak padlóban profi! Mindig van egy remek Törölköző ajánlatunk is. Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő törölközőt, fürdőlepedőt. Különböző stílusú és anyagú törölközők széles választékát kínáljuk.

Személyre szabott kényeztetés

Találd meg a hozzád illő törölközőt és fürdőlepedőt

Színével, mintájával és anyagával a törölközőt nyugodtan nevezhetjük személyes tárgynak is. Hiszen nehéz elképzelni aput egy rózsaszín, vagy anyut egy autós törölközőbe csavarva. De gyerekek is szívesebben használják a nemükhöz passzoló stílusokat.

A Profi Padló áruházaiban az egész család megtalálja az egyéniségéhez illő törölközőt.
Hozzátok a nagyit is!

profi-lakberendezes-torolkozo (2)

A fürdőszoba egy meleg, barátságos hely, ahol felfrissülhetsz vagy éppen kipihenheted egy hosszú nap fáradalmait. Tedd kellemesebbé a felfrissülés élményét egy a puha pamut vagy bambusz törölközővel! A kellemes színek és a puha tapintás csak fokozza a feltöltődés örömét!

A pamut törölközők már hosszú idők óta bizonyítanak, így a Profi Padló törölközői is a legjobb minőségű pamutból készültek. Többszöri mosás után is megőrzik puhaságukat és kiváló nedvszívó képességüket. A gyengéd tapintás ellenére, mégis tartósak és ellenállóak.

torolkozo-profi-padlo (3)
torolkozo-profi-padlo (1)
torolkozo-profi-padlo (2)

Maximális kényeztetés

Profi Padló törölközők, fürdőlepedők és köntösök a maximális pihentető fürdő élményekhez.
Szerezz be új törülközőt az egész családnak kedvezményes áron!