Kedves vásárlóink!

Az oldalon található faliképek csupán illusztrációk. Áruházaink készlete folyamatosan változik! Ezért az itt látható kínálat nem az aktuális választékot tükrözi!

Falikép

Társasházban laksz? Ne hagyd, hogy egyhangú és lehangoló legyen a lépcsőház! Vigyél egy kis életet a szürke falak közé. Egy falikép kiváló dekoráció mindenhol.

Áruházaink választékában minden korosztály és minden helyiség számára kínálunk azonnal a falra akasztható keretezett és keret nélküli vászonképeket.

Gyors segítség a lakberendezésben

Divatos, különleges, azonnal falra akasztható keretre feszített képek többféle méretben. Impozáns fali dísz, minőségi fotókból, reprodukciókból, mesefigurákból. A képeket fakerettel (vakráma) áruljuk.

Válogass látványos, gyönyörű faliképeink közül nappalidba, dolgozószobádba, a gyerekszobába vagy irodádba. 

profi-padlo-falikep (38)

Ha már minden ötleted kifogyott az ajándékozást illetően, itt a JOKER megoldás! Ezzel biztos nem nyúlsz félre. Egy falikép örök emlék, mindig látható, mindig ott vagy ahova vitted. A nyomatok ezernyi változata pedig garantálja, hogy bármelyik korosztály számára találsz megfelelő képet.

A fal olyan kép nélkül, mint az ablak függöny nélkül. Csupasz, személytelen, nem otthonos és rideg. Dobd fel egy odaillő képpel, ami lehet egy darabos, vagy több modulból álló is. Álló, fekvő, kicsi, nagy… Fotó, vagy festmény reprodukció… A világ bármely szegletnek hangulatát beviheted otthonodba egy jól választott fali képpel!

pp-falikep-lakberendezes (5)
pp-falikep-lakberendezes (11)
pp-falikep-lakberendezes (13)

Falikép ajándékba

Falikép különleges alkalmakra, gyerekeknek, barátnak, nagyszülőnek? Mind megtalálható a Profi Padlónál.