Kedvezményes szolgáltatásaink

bankkartyas-fizetes 
A bankkártyás fizetés egyre kedveltebb vásárlóink között, ezért a bankkártyás fizetésre minden Profi Padló áruházban lehetőséged van.
 
A Profi Padló áruházak az üzletek közvetlen szomszédságában ingyenes, kényelmes parkolókat biztosítanak számodra.
 
Értékeljük hűségedet! Áruházaink saját kedvezményrendszerrel köszönik meg visszatérő vásárlóink bizalmát.
 
Valamennyi termékünkre és szolgáltatásunkra felhasználható. Az utalványt személyesen a Profi Padló Áruházakban vásárolhatod meg.
 
Megkönnyítjük életedet! Kiválasztjuk az otthonodba illő függönyt, méretre szabjuk és fel is szereljük Neked. Szakértőink minden lehetetlen helyzetet megoldanak.
 
Vásárlóink részére kedvezményes házhoz szállítást biztosítunk. Vásárlás után kérésedre részletesen tájékoztatunk a fuvardíjról és a szállítás időpontjáról.
 
Áruházaink kizárólag olyan megbízható és tapasztalt szakembereket ajánlanak, akik kiemelkedő szakértelemmel végzik a munkálatokat.
 
Ha szeretnél otthonod berendezéséhez, segítséget kapni, kiváló lakberendezők állnak tapasztalataikkal a segítségedre.
 
A Profi Padló üzletekben vásárolt padlószőnyeget,  futószőnyeget vagy PVC padlót kívánságod szerint üzleteinkben méretre vágjuk.
 
Munkatársaink szakképzettsége és folyamatos továbbképzése segít Neked a legmegfelelőbb megoldásban otthonod berendezéséhez.
 
A nálunk vásárolt futószőnyeg és a padlószőnyeg szegését -azonnal, vagy rövid határidőre kedvezményes áron végezzük.
 
A Profi Padló által forgalmazott termékek garanciális szabályozását a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet határozza meg.