Szőnyeget szeretnél a lakásába? Áruházainkban több száz szőnyeg közül válogathatsz! Csak kiválasztod a megfelelőt és máris viheted:  a nappaliba, a hálószobába vagy a gyerekszobába.

A lakberendezési tárgyak között a szőnyeg az egyik legfontosabb eleme otthonunknak. Központi elem ami meleggé, barátságossá varázsolja a helyiséget. Érdemes különös gondot fordítani a kiválasztására, hiszen a szőnyeg javítja a hőérzetet és színe-mintája hatással van hangulatunkra is.

Hő- és hangszigetelő  tulajdonsága főleg gyerek- és hálószobában, nappaliban mutatkozik meg. Szőnyeg vásárlásakor vedd figyelembe a rendelkezésre álló helyet, a helyiség stílusjegyeit, továbbá az esztétikai elvárásaidat is. Kínálatunkkal úgy alakítottuk ki, hogy a legkülönlegesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni, legyen szó formaválasztásról, színekről, mintákról, illetve otthonod bármely helyiségéről.

Tedd otthonossá lakásodat szőnyeggel

Szeretnéd lecserélni szőnyegedet, hogy lakásod meghittebb legyen?
Tanácstalan vagy, hogy milyen típusú szőnyeg illik legjobban a szobádba?
Szőnyeg ötletekkel, tanácsadással segítünk neked a vásárlásban.

A legváltozatosabb szőnyegek széles választékát kínáljuk. Klasszikus-, modern-, gyerek-, shaggy-, keleti- és gyapjú szőnyeg közül válogathatsz valamennyi áruházunkban kedvező áron.

Szőnyeg kicsiknek és nagyoknak

A Profi Padló áruházak irodába, folyosóra, vagy fürdőszobába való speciális szőnyegekkel is várnak téged. Szőnyegeink többféle anyagból készülnek, hogy minden igényt kielégíthessünk.

Szőnyegválasztási tanácsok

PROFI SZŐNYEG A LAKBERENDEZÉSHEZ