Tapéta

Tapéta gyerekszobába

Tapéta tinédzsereknek

Exkluzív tapéta

A 90-es évek elején nagy divat volt a lakások tapétázása. Sokan örültek az új megoldásnak, ami egyértelműen kiszorította a festékhengereket a piacról. Az akkor még kevésbé egyenetlen falakat illetve repedéseket könnyű volt elrejteni a tapéta segítségével és egyszerre dekorálta is az otthonokat! Majd a festett falak vették át a főszerepet. Mára a tapéta újra fénykorát éli csak a funkciója változott meg. Már nem a fal hibáinak az elfedése, sokkal inkább a dekorálás a fő cél.

Külön tervező csapatok dolgoznak azon, hogy újabbnál újabb tapéta mintákat álmodjanak meg és valósítsák meg azokat a falakon! Az egyszerű papír- és habosított tapéta után áttértünk az úgynevezett vlies tapéta használatára, melyek nem károsítják az egészséget és nagyon könnyen akár házilag is felhelyezhetők.

Profi tapéta
Válaszd ki a számodra megfelelő tapétát választékunkból! Keresd fel üzleteinket, ahol az azonnal megvásárolható készleten kívül több ezer minta közül választhatsz katalógusainkból.

Amit a tapéta használatához tudni kell:

  • Egy tapéta tekercs általában 53 cm széles és 10 m hosszú.
  • Vedd figyelembe a tapéta kiválasztásánál, hogy a minta a teljes falfelületen is jól mutat-e.
  • A tervezéskor számolj a mintatávolságokkal is, hiszen a nagy mintás tapétákat illeszteni kell.
  • Csak a tapéta típusához ajánlott tapétaragasztót használj!
  • Ha nem boldogulsz a felrakással kérd bátran szakember segítségét.
Tapétázási ötletek
Tapétázási ötletek
Tapétázási ötletek
Tapétázási ötletek

Tapétázni mindenki tud!
Nem kell különleges képesítés hozzá, nagyon nagy ügyesség sem. Egy valami azonban feltétlenül szükséges: precíz, alapos és megfontolt munka. Tapétázás közben nem szabad kapkodni, mindent előre el kell tervezni, készíteni. Nézdmeg hogyan:

Hogy kell tapétázni?

PROFI TAPÉTA A LAKBERENDEZÉSHEZ