Karrier

Jelenleg nincs betöltendő pozíció, kérjük küld el önéletrajzodat az űrlap használatával.


Profi Padló karrier

Mit kínál a Profi Padló? Testhezálló feladatokat egy országos hálózat áruházában.

Folyamatos szakmai fejlődést és állandó kihívást. A Profi Padló munkatársai a világ legnagyobb gyárainak termékeit forgalmazzák, és tevékenységükkel pozitív hatással vannak az otthonteremtés folyamatában.
Termékeink, szolgáltatásaink, piaci megjelenésünk és ezzel partnereink valamint vásárlóink elégedettsége munkatársaink tevékenységének minőségétől függ. Kollégáinktól azt várjuk, hogy képességük legjavát nyújtsák, legyenek nyitottak az újra és maguk is vegyenek részt az innovációban. Munkájukat úgy végezzék, hogy azzal kiérdemeljék munkatársaik és partnereink bizalmát.
Olyan munkakörülményeket és környezetet teremtünk, amely kiválóságra ösztönöz. Hálózatunk egy dinamikusan változó üzletágban tevékenykedik, ezért a munkánkat mindig a legmagasabb szintű szakmai ismeretek birtokában látjuk el. Munkatársaink szakmai és vezetői tréningeken vesznek részt.

Odafigyelünk arra, hogy munkatársaink számára igényes környezetet teremtsünk és munkájukat megfelelő technikai háttér biztosításával segítsük. Fontosnak tartjuk, hogy munkanapjainkat őszinte légkörben, egymás munkáját segítve, jó hangulatban töltsük.


Az űrlap kitöltése előtt kérjük töltsd le a Hozzájáruló Nyilatkozatot, és kitöltve, aláírva szkenneld be (JPG vagy PDF formátumba). A beszkennelt dokumentumot ezután add hozzá az űrlaphoz a “Hozzájáruló Nyilatkozat feltöltése” résznél. Enélkül nem tudod elküldeni a jelentkezésedet.
Csak azokat a jelentkezéseket rögzítjük, melyek a valós Hozzájáruló Nyilatkozatot tartalmazzák!

Önéletrajz küldés

 

Ellenőrzés