A lakástextil otthonunk elengedhetetlen kiegészítője! A jól megválasztott anyag vagy kiegészítő egyedivé, barátságossá, varázsolja a teret, harmóniát és nyugalmat áraszt magából.
Áruházainkban bőven válogathatsz az ízlésednek legmegfelelőbb  lakástextil, bútorszövetet, ágytakaró, párna, pléd, törölköző, műbőr és sok más dekor áru között. A lakástextil legváltozatosabb típusainak sokasága tárul eléd, melyek közül szakképzett kollégáink segítenek kiválasztani az elvárásaidnak legmegfelelőbbet.

Profi lakástextil a lakás harmóniájáért!

  • Fedezd fel a különleges lakástextil kiegészítőket: Legyél saját magad lakberendezője, ehhez minden segítséget megadunk.
  • Találd meg hálószobád valódi díszeit: Az ágytakarók, plédek párnák, segítenek a hálószoba stílusát és karakterét összhangba hozni az ízléseddel.
  • Kényeztesd bőrödet puha, jó nedvszívó képességű törölközővel: A szivárvány színei várnak a kiváló minőségű törölközők között.

Vannak olyan lakástextil anyagok, kárpitok, melyek az üzletben első ránézésre azt sugallják, hogy éppen az az, amire szükséged van. De mielőtt elhamarkodottan döntenél vedd figyelembe a lakás bútorait, a szőnyegeket, a fal színét. Ezekkel harmonizálniuk kell.

Lakástextil és kiegészítők

A lakástextil helye
A választását nagymértékben befolyásolja, hogy milyen helyiségbe fog kerülni az adott lakástextil. Ha a helyiség már be van rendezve, vegyük figyelembe a többi berendezési tárgyat és textíliát. Könnyen harmonizálhatod a helyiség egyéb lakástextíliáit, ha ugyanabból az anyagból elhelyezel más kiegészítőt is. Ilyen lehet a függöny, néhány díszpárna, asztalterítő, székpárna, bútorszövet, ágytakaró.

A profi lakberendezés a Padlónál kezdődik!