A Profi Padló felismerte az autószőnyegek iránti egyre nagyobb igényt. Ezért jó minőségű, megfizethető áru autószőnyegeket kínál vásárlóinak. Nálunk autódba próbálhatod és meg is vásárolhatod a helyszínen kiválasztott autószőnyeget vagy hótálcát.
Kínálatunkban az univerzális autószőnyeg mellett megtalálhatók a méretpontos peremes gumi autószőnyegek és csomagtértálcák is. Ezek az autószőnyegek kialakításuknál fogva az adott típusú gépjárműbe pontosan illeszkednek.

A kifejezetten autószőnyegeknek gyártott szövetszőnyegek méretre vágható, tekercses kiszerelésben, Európa legnagyobb gyáraiból származnak. Kedvező áron, változatos felülettel és színválasztékban tudjuk kínálni autószőnyegeinket. Áruházainkban méretpontos, minőségi szövet és gumi autószőnyegeket, csomagtértálcákat vásárolhatsz szinte minden autótípushoz.

Autószőnyegeinket raktárkészletről biztosítjuk, de egyedi autószőnyeg megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Széles autószőnyeg választékunk biztosítja, hogy megtaláld a keresett terméket, legyen az akár méretpontos gumi-autószőnyeg, méretpontos szövet-autószőnyeg, vagy csomagtértálca illetve hótálca.

A profi lakberendezés a Padlónál kezdődik!