A laminált padló egyszerű kezelhetősége, a szín- és a mintázat hű megjelenése miatt a legnépszerűbb padlóburkolatok közé tartozik. Lerakása nem igényel különösebben előkészületet.

Közületi laminált padlóKözületi laminált padló

A lefektetett laminált padló azonnal igénybe vehető. Padlófűtésnél is alkalmazható, felülete rendkívül ellenálló: a cigaretta parázs, a tisztítószer nem károsítja, kopórétegük nyomás- és karcálló.
Hogy milyen legyen a laminált padló, nem attól függ, hogy mások milyen lamináltpadlót választottak, hanem, hogy hozzád melyik illik jobban:

  • Hogyan élsz, mik az elvárásaid a lamináltpadlóval szemben?
  • Bírni fogja-e a laminált padló a helyiségre jellemző napi használatot?
  • Szeretni fogod-e, színén, felületi struktúráját?

Lamináltpadlót hosszútávra vásárol az ember, gyere bármelyik áruházunkba, munkatársaink segítenek neked a legalkalmasabb  laminált padló kiválasztásában.

Használj laminált padló alátétet!

A padló alátétet nem csak a régi felületű helyiségek parkettáinak lerakásánál javasolt alkalmazni. Új építésű helyiségekben is ajánlott a használata. Elsősorban laminált parketta alá ajánljuk. A lapok speciális sűrűségének köszönhetően jól egyenlítik ki az alapfelület kisebb egyenetlenségeit. A porózus szerkezete jó hőszigetelést biztosít, a padló melegebb lesz, de vannak padlófűtéshez használható alátétek is. A szoba csendesebb lesz, mert az alátét felfogja a lépések zaját.

Profi lamináltpadló alátét

Padlófűtéses alátét:
Az Izo-Floor Thermo olyan extrudált polisztirolból (XPS) készült, barázdált felületu” padlóalátét, amely speciális kialakításának köszönhetően padlófűtéssel ellátott helyiségekben is alkalmazható. Tekercsben kapható. A vastag barázdáknak, a felületén található perforációnak és az 1,6 mm-es vastagságának köszönhető en a padlófűtés hatékonyságát egyáltalán nem befolyásolja.
Az Izo-Floor Thermo alátét egyaránt alkalmas laminált padló és szalagparketta (készparketta) alá, bármilyen padlófűtéssel ellátott úsztatott aljzatra.

A laminált padló ragasztás nélkül lefektethető,  könnyen illeszthető. Kínálatunk között számtalan árnyalatot találsz.

Amit a lamináltpadlóról tudni kell
Hogyan válasszunk padlóalátétet?

PROFI LAMINÁLT PADLÓ A LAKBERENDEZÉSHEZ