Laminált padló

A laminált padló egyszerű kezelhetősége, a szín- és a mintázat hű megjelenése miatt a legnépszerűbb padlóburkolatok közé tartozik. Lerakása nem igényel különösebben előkészületet.

Amilyen neked tetszik

A lefektetett laminált padló azonnal igénybe vehető. Padlófűtésnél is alkalmazható, felülete rendkívül ellenálló: a cigaretta parázs, a tisztítószer nem károsítja, kopórétegük nyomás- és karcálló.
Hogy milyen legyen a laminált padló, nem attól függ, hogy mások milyen laminált padlót választottak, hanem, hogy hozzád melyik illik jobban.

w-jaf-201806-laminalt-padlo-45773-0450 (4)

A padló alátétet nem csak a régi felületű helyiségek parkettáinak lerakásánál javasolt alkalmazni. Új építésű helyiségekben is ajánlott a használata. Elsősorban laminált parketta alá ajánljuk. A lapok speciális sűrűségének köszönhetően jól egyenlítik ki az alapfelület kisebb egyenetlenségeit. A porózus szerkezete jó hőszigetelést biztosít, a padló melegebb lesz, de vannak padlófűtéshez használható alátétek is. A szoba csendesebb lesz, mert az alátét felfogja a lépések zaját.

pp-vizallo-laminalt-padlo-kategoria
w-jaf-201806-laminalt-padlo-45770-4430 (4)
pp-laminalt-padlo-kozuleti-kategoria

Megfontolt döntés

Laminált padlót hosszútávra vásárol az ember, gyere bármelyik áruházunkba, munkatársaink segítenek neked a legalkalmasabb  laminált padló kiválasztásában.