Függönyözés

Függönyözés szolgáltatásrendszer

Feltérképezzük, hogy otthonodban milyen lehetőségek rejlenek, kiválasztjuk a megfelelő függöny fajtát és típust. Szakértőink minden lehetetlen helyzetet megoldanak. Megkönnyítjük életedet! Nem kell mást tenned mint egy csésze kávé mellett hátradőlni és hagyni hogy dolgozzunk helyetted, majd élvezni a végeredményt!

Egy esztétikus függöny kiemelkedő lakberendezési erővel bír!

Segítünk a tervezésben!

Elmondjuk, hogy milyen méreteket kell figyelembe venni ha függönyt szeretnél vásárolni. Ezért fontos a megfelelő és igényes felmérés, anyagválasztás és varrás.

Segítünk a választásban!

A függöny nagymértékben meghatározza a lakás hangulatát, ezért fontos a megfontolt választás, valamint a fényáteresztő- és sötétítő függöny harmonizálása.

Segítünk a megoldásban!

Problémás ablakaid vannak? Nem fér el a karnis vagy éppen háromszög alakú az ablak a tetőtérben? Vagy csak nincs időd – kedved ezzel foglalkozni? Esetleg bonyolultabb függönymegoldásokat szeretnél?

Ne vásárolj úgy anyagot, hogy csak egy kis darabot vettél belőle szemügyre!

Ha a mintázatnak csak egy töredékét láttad nem tudhatod, hogy fog majd kinézni a kész függöny az ablakon. Ne kapkodd el az anyag kiválasztását! Kérd meg az eladót, hogy tekerjen le belőle, hogy lásd a teljes mintázatot.
Ne aggódj a mi hozzáértő eladóink nem fognak rosszallóan nézni rád!
Ha a függönyt hozzáigazítod a helyiség hangulatához, a végeredmény egy pompás összhangban sugárzó szoba lesz.

A Profi függöny megoldásokért keresd fel legközelebbi áruházunkat!

Töltsd le, majd nyomtasd ki a táblázatot.
A megadott méretek alapján
szakképzett eladóink

maximális segítséget fognak
neked nyújtani a függönyözésben.