PVC padló magas szín- és mintaválasztékából adódóan minden helyiség számára optimális padlótípus. Lakossági, és intézményi felhasználásra a PVC padlóburkolat egyaránt alkalmas. Könnyen tisztítható, a padló felületén nem tapad meg a szennyeződés. Antibakteriális és antisztatikus változatokban is elérhető.

Tedd egyedivé otthonodat! A vízálló, modul PVC padlók, különálló lapjaiknak köszönhetően változatos, valósághű megoldásokat kínálnak a legmerészebb elképzelések megvalósításához is. Öntapadós hátoldala bárki számára egyszerűvé teszi a padlóburkolást.

Modul PVC padló

Hol, milyen helyiségekben használható PVC padló?

Szakképzett eladóink segítenek neked a választásában.

  • Milyen PVC padló illene a konyhába?
  • Jó-e a PVC padló a folyosóra?
  • Lehet PVC padlót tenni nappaliba?
  • Alkalmas-e PVC padló gyerekszobába?

Áruházainkban minden területre megtalálhatók a megfelelő burkolatok.

A PVC burkolatok tartósak, könnyen tisztíthatók. Nem csak a fürdőszobába vagy a konyhába alkalmasak. PVC padló felhasználható a gardróbba, de lerakható az előszobába is.  A különleges felületű PVC padló pedig megállja a helyét a nappaliban és a gyerekszobában is. Áruházainkban 2 és 4 méteres szélességben kerülnek forgalomba.

PVC padló ismertető

PVC padló normál lakossági használatra
Jó minőségű, kellemes szín hatású, bármilyen helyiségének burkolására alkalmasa. Egyszerűen lerakható és könnyen tisztán tartható, tartós járófelülettel rendelkeznek.

PVC padló egyedi használatra
Magas kopásállóságú burkolat. Nem tekercsben, hanem külön álló, öntapadós hátoldalú lapokban kapható. Egyszerűen lerakható, korlátlanul variálható. A különböző lapok kombinálásával egyedivé varázsolható a helyiség megjelenése, ami kreatívvá és egyszerűvé teszi a burkolást. Öntapadós hátoldalának köszönhetően rendkívül könnyű lerakni. A minimális hulladék miatt pedig igen gazdaságosságos és természetbarát megoldás.

PVC padló intenzív használatra

Erős koptatóréteggel rendelkező, nagy kopásállóságú padló, különösen vastag koptató réteggel. Rendkívül strapabíró. Csúszásmentes, mérettartó padlóburkolat szobába, előszobába, konyhába. A széles minta- és színválaszték a mindennapos tevékenységhez szükséges belső terek burkolására kiválóan alkalmassá teszi ezt a padlóburkolatot. Kimagasló felületvédelemmel rendelkezik és nem tartalmaz mérgező anyagokat.

PVC padló közületi használatra
Homogén szerkezetű teljes vastagságában koptatható PVC, ami azt jelenti, hogy az anyag teljes vastagsága a szín és a minta változása nélkül koptatható. Nagy igénybevételű helyiségekbe, csarnokokba, kórházakba használható.

Modul vízálló PVC padlók folyamatos akcióban!

 

A profi lakberendezés a Padlónál kezdődik!