Lakberendezés ajándékba

Ajándékot szeretnél vásárolni, de kifogytál az ötletekből? Ajándékozd a választás lehetőségét! A Profi Padló Ajándékutalvány adható nőknek, férfiaknak vagy akár családoknak is. Adható születésnapra, lakásavatóra vagy nászajándékba.

Ki ne örülne, ha a lakberendezésre plusz összeget fordíthatna? Az ajándékutalvány egyik nagy előnye, hogy olyan dolgot adhatsz barátaidnak vagy családtagjaidnak, amire az ajándékozottnak éppen szüksége van: beválthatja egy szép szőnyeg vagy padlószőnyeg vásárlásnál. Felhasználható akár laminált padló vagy PVC padló vásárlásakor is. De ha tapéta vagy függöny a kiszemelt termék, az sem akadály. Amit a Profi Padló áruházaiban talál, bármire levásárolható!

Az utalvány három (5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, és 20.000 Ft-os) címletben kapható, Áruházaink összes termékre és szolgáltatásra egyaránt felhasználható. Az utalványt személyesen a Profi Padló Áruházakban lehet megvásárolni, vagy a kiválasztott áruháznak küldött e-mailben utánvéttel megrendelni.

Az ajándékutalvány igénylésének és beváltásának részletei:

  • Címletek: 5.000 Ft, 10.000 Ft, 20.000 Ft
  • Igénylés módja: Áruházainkban személyesen, vagy postai utánvéttel
  • Érvényesség: A vásárlástól számított 6 hónap
  • Felhasználási terület: Nincs korlátozva
    (Ajándék tárgytól a padlószőnyegig, bármire felhasználható)
  • Elfogadó Áruház: Kizárólag a vásárlás helyén váltható be

Figyelem! Az utalvány készpénzre nem váltható, és alacsonyabb összegű vásárlásnál készpénz nem adható vissza! Az utalvány értéke az Áfát tartalmazza!

Ajándékutalvány


A profi lakberendezés a Padlónál kezdődik!