Római roletta

Praktikus és modern megoldás a római roló! Ha nem szeretnél hagyományos függönyt de nincs hely a lapfüggönynek, mert nem tudnád oldalra elhúzni a függönyt és csak az ablak fölött van hely akkor a római roletta a tökéletes megoldás.

Trendi megoldás

Kiváló megoldás üvegházakba, téli kertekbe, verandákba is hiszen jól variálható.

Amennyiben Római rolóban gondolkozol vedd igénybe függönyözési szolgáltatásrendszerünket, mert mindenképpen szakember segítsége szükséges ahhoz, hogy megtudjuk mekkora rolóra van szükségünk. Amennyiben nincs az ablak fölött elég falfelület egy ablakkeret konzol segítségével a rolettát közvetlenül az ablakra is ráhelyezhetjük.

romai-rolo-5

A római roló is függönyanyagból készül. Klasszikus és modern stílushoz egyaránt alkalmazható, így elegáns dísze lehet otthonodnak. A római roló függőleges irányban mozgatható. A fel-le mozgatásnál egyenletes, vízszintes sávokba \”hajtogatja\” a függönyt. A tartószerkezethez tépőzár rögzíti. Működtetése lehet gyöngyláncos vagy motoros.

Készülhet fényáteresztő vagy sötétítő függöny anyagból. Anyagszükséglete kevesebb, mint a hagyományos függönyözés esetén, mivel itt nem kell ráhagyást számolni a ráncoknak.

Ideális megoldás a lakás bármely helyiségébe, de különösen alkalmas dolgozószobába, gyerekszobába.

romai-rolo-2
romai-rolo-7
romai-rolo-6

Költségvetés

Egy római roló esetében számolnunk kell a szerkezet árával a súlylappal a merevítő pálcákkal illetve a varrással valamint az anyag árával.