Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

Ma már a szalagfüggönnyel nem csak az irodákban találkozhattunk. Vitathatatlan előnyeivel otthonunkba is teret hódított ez a belső árnyékoló. Persze a lakásunkban lévő szalagfüggönytől mégis csak többet várunk el azon túl, hogy funkciójának megfelel. A szalagfüggönynek színében, mintájában, megjelenésében alkalmazkodnia kell a helyiség enteriőrjéhez.

Az elegáns árnyékoló

A szalagfüggöny elegáns árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez. Egyedi, hatékony és esztétikus megoldást jelenthet nem csak árnyékolásra, de akár térelválasztásra is.

Szalagfüggönnyel nem csak a hagyományos ablakok árnyékolását oldhatjuk meg. A különleges alakú ablakokra és a billenő nyílászárókra ugyanúgy felszerelhetők. Sőt a szalagfüggöny lakberendezési elemként mobil térelválasztónak is használhatjuk.

szalagfuggony (1)

Egyszerű szerelhetőség, könnyű mozgatás

A szalagfüggöny felszerelése és kezelése egyszerű, karbantartást nem igényel. Szerelhető mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal. A szalagfüggöny lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztán tartást nem igényelnek. A sérült vagy esetleg elpiszkolódott lamellák cseréjét cégünk rövid határidővel vállalja.

A szalagfüggöny karnis magassága csupán 25 mm ezért helyigénye rendkívül kicsi. A lamellák szélessége 90 valamint 127 mm lehet. A szalagfüggönyök a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett motoros változatban is rendelhetőek.

spagetti_szalagfuggony-3
szalagfuggony (1)
szalagfuggony_slider

Spagetti…

A spagetti szalagfüggönyök előnye a hagyományos függönnyel szemben, hogy akár 300 cm magas kivitelben is kapható. A spagetti szalagfüggönyök alján nincs súly és összekötő gyöngylánc, így a lamellák közt kedvünkre átsétálhatunk.