Fali poszter

A tapéta és a fali poszter mára a helyiségek stílusalakító eszközévé vált. A tapéta már nem csupán a festést helyettesítő megoldás. Számtalan tapéta és fali poszter segít a lakberendezésben.

Széles választék

A tapéta mellett a fali poszter is fénykorát éli. Míg a fali poszterről mindenkinek a régi pálmafás kép jut eszébe, ma odáig fejlődött a nyomtatási technika, hogy egy teljesen üres falat egy poszter segítségével akár egy párizsi lakás panorámájává is átvarázsolhatod.
Fiatalok nagyon kedvelik ezt a megoldást. Olcsó és praktikus, hiszen az egész szoba pillanatok alatt egyedi hangulatúvá varázsolható a poszter segítségével.

profi faliposzter

Tapétát a szobák falára!

Hölgyek szobájába ajánljuk könnyed, diszkrét mintás tapéta választékunkat. Urak számára egyéniségüknek megfelelő tapétákat tudunk kínálni, kerüljön a tapéta dolgozószobába, vagy fiatal legénylakásba.
A Romantikus, modern vagy klasszikus mintás tapéta minden korosztály számára elérhető áruházainkban.

És tapéta is…

A modern, mintás tapéta, vagy a klasszikus mintázatú tapéta mellett a hagyományos és gyerekmintás tapéták is óriási választékban kaphatók áruházainkban. A tapéta-mintadarabokból összeállított katalógusaink segítségével pedig minden tapéta-elképzelésedet megvalósíthatod és egyedivé varázsolhatod otthonodat.