Függöny

A függöny nagymértékben meghatározza a lakás hangulatát, ezért fontos a megfontolt kiválasztása, valamint a fényáteresztő- és sötétítő függöny harmonizálása.
Áruházaink több ezer darabos kínálata a garancia arra, hogy nálunk megtalálod álmaid megoldását. A függöny kiválasztásakor ne felejtkezz meg a függöny stílusához illő karnis kiválasztásáról sem! A Profi Padló áruházaiban minden karnishoz vannak függönyök, és minden függönyhöz található karnis.

Profi függöny megoldás - zöld

Függöny szolgáltatásrendszer

Eltévedsz a több ezer anyag és típus között? Problémás ablakaid vannak? Nem fér el a karnis vagy éppen háromszög alakú az ablak a tetőtérben? Vagy csak nincs időd – kedved ezzel foglalkozni? Esetleg bonyolultabb függönymegoldásokat szeretnél?

Segítünk otthonod függönyözésének megtervezésében!

Feltérképezzük, hogy otthonodban milyen lehetőségek rejlenek, kiválasztjuk a megfelelő függöny fajtát és típust. Szakértőink minden lehetetlen helyzetet megoldanak. Megkönnyítjük életedet! Nem kell mást tenned mint egy csésze kávé mellett hátradőlni és hagyni hogy dolgozzunk helyetted, majd élvezni a végeredményt!

  • Helyszíni felmérés
  • Tanácsadás-anyagválogatás a helyszínen vagy az üzletben
  • Árajánlat készítés
  • Szabás-varrás
  • Felszerelés
Egyéb megoldások
Milyen adatokra van szükség függönyvásárlásakor?
Az anyagigény kiszámítása

PROFI FÜGGÖNY A LAKBERENDEZÉSHEZ