Parafa burkolat

A parafa burkolatot számos előnyének köszönhetően előszeretettel alkalmazzák a lakberendezésben. A parafa burkolat (parafa padló, parafa falburkolat, tekercses parafa) otthonodat esztétikusabbá, meghittebbé varázsolja.

A parafa burkolat használatával csendesebbé és melegebbé válik lakásod, mivel a parafa burkolat rendelkezik a természetes anyagok közül a legjobb hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal.

Profi burkolat

A parafa falburkolat hőszigetelési képessége mellett kellemes komfortérzést is biztosít. A rendkívül gazdag szín és formavilágával a parafa falburkolattal melegebbé varázsolhatja otthonodat.

A pattintós (csaphornyos) kiképzésű  parafa burkolat fektetése igen könnyű, a parafa paneleket egyszerűen csak össze kell pattintani. A ragasztható parafa burkolat a lakás számos helyiségében alkalmazható és kreatív vásárlóinknak ajtók, szekrények és egyéb bútorok felújítására is bátran ajánljuk.

Parketta, parafa burkolat Veszprém

Ez a természetes anyag számos módon használható fel, amivel különlegessé varázsolhatjuk otthonunkat.
A parafa nyersanyaga a paratölgy. Tulajdonságai miatt a parafa nagyon kedvelt parkettaanyagként. Meleg fogása miatt, megszünteti a hideg padlóburkolat kellemetlen hőérzetét. Ez a tulajdonsága teszi közkedvelté kisgyerekes családoknál.

profi-parafa-burkolat (3)
profi-parafa-burkolat (2)
profi-parafa-burkolat (1)

Nem csak lakossági

Mivel a padlóburkolatokat gyártó cégek nem korlátozzák termékeiknek előállítását a lakossági szférára, mi se kerüljük meg a közületi, ipari rétegből hozzánk érkező vásárlók igényeinek kielégítését.