Gyajú szőnyeg

Gyapjú szőnyeget szeretnél?

Jó helyen jársz!

A Profi Padló lakberendezés gyapju szőnyegei a természet közvetlen érintését varázsolják otthonodba.

Gyapjú szőnyegeink teljes egészében gyapjúból készülnek. Az egyik legszebb élő alapanyag beszerzése többnyire Új-Zélandból történik. A legváltozatosabb mintájú és színű szőnyegekkel tudjuk vásárlóink igényeit kielégíteni.

A gyapjú szőnyeg ideális megoldás az allergiában szenvedőknek, mivel természetes légtisztítóként működnek: Elnyeli a nedvességet, amikor magas a páratartalom és kipárologtatja, amikor száraz a levegő. Lángálló tulajdonságának köszönhetően nem táplálja az esetleges kialakuló tüzet sem.A gyapjú szőnyegek kiváló hő- és hangszigetelők. Magukhoz vonzzák a levegőből a por részecskéket, így a gyapjú szőnyegek megakadályozzák a poratkák, és a baktériumok növekedését.

Többféle terméket állítanak elő gyapjú alapanyagból az otthoni egészségesebb környezet kialakításának érdekében, így többek között szőnyegeket is. A gyapjú jelentőségét mi sem példázza jobban, mint hogy a hernyóselyem után ez második legfontosabb állati eredetű alapanyaga a textiliparnak.

Nem csak a juhok bundáját szokás gyapjúnak nevezni, bár igaz, hogy a köznyelvben általában ezen állatok szőrzetét illetjük ezen szóval. De gyapjúnak számít még az angórakecske és kasmírkecske testét borító bunda is.

6 m szélességig bármilyen egyedi méret legyártható!

Gyapjú szőnyegeink között bármely igénynek és ízlésnek ideális választékot találsz. A strukturális és optikai sokféleség mellett több mint 400 különböző fonalat számláló kollekcióval tudjuk az elképzeléseidet kiszolgálni. A szőnyegek mindkét oldala használható.

Gyapjú szőnyeg

Szőnyegeink kizárólag az egyik legszebb természetes anyagból, a gyapjúból készülnek. Használat során em lapulnak össze, a benyomódások helyei eltűnnekk. A gyapjúból készült kéziszövésű szőnyegek kevésbé piszkolódnak, könnyű tisztítani és tökéletesen színtartóak.

Tekintsd meg gyapjú szőnyeg kínálatunkat és válogass kedvedre!
Biztosak vagyunk benne, hogy találsz az elképzelésednek megfelelőt.