Ajándéktárgyak

Praktikus és modern megoldás a római roló! Ha nem szeretnél hagyományos függönyt de nincs hely a lapfüggönynek, mert nem tudnád oldalra elhúzni a függönyt és csak az ablak fölött van hely akkor a római roletta a tökéletes megoldás.

Többet mond ezer szónál!

Nem kell azonban alkalom az ajándékozáshoz. A Profi Padló lakberendezés az ajándék tárgyak széles választékát kínálja, a gyertyatartótól a kávéskészleten át a fali képekig. Ajándékozni épp olyan jó, mint meglepni saját magunknak.

Tökéletes ajándék különleges alkalmakra? A Profi Padló ajándék kínálatban is profi:  díszítők, kiegészítők, tárolók, egyedi, stílusos ajándéktárgyak közül válogathatsz.

Ajándékutalvány

Amikor azt mondjuk, hogy \”A profi lakberendezés a Padlónál kezdődik!\”, akkor arra is gondolunk, hogy a lakberendezéshez hozzá tartozik az is, amikor egy-egy baráti-rokoni látogatás alkalmával ajándékot viszünk a háziaknak.
A Profi Padló üzleteiben remek lakberendezési kiegészítőket találsz ilyen alkalmakra is!

De, ha csak a a lakást szeretnéd feldobni valami újdonsággal, vagy egy kis egyedi hangulatot szeretnél varázsolni a szobádba, kínálatunkban biztosan megtalálod azt amire vágysz.

pp-ajandektargyak (1)
pp-ajandektargyak (3)
pp-ajandektargyak (6)