A legújabb fejlesztéssel lehetőséget nyílott az antibakteriális kész parketta felületek előállítására. A baktériumok és vírusok egyre ellenállóbbakká válnak a fertőtlenítő szerekkel szemben, de a különleges lakkal kezelt szalagparketta felületén megfékezhető azok terjedése. Az ilyen felület alkalmas a fertőzésveszélynek kitett területek hatékony, tisztántartására.

Kész fa parketta természetes fából
Termékeink korszerű gyárakból kerülnek ki, ami garantálja, hogy Ön is elégedett legyen termékeinkkel. A Profi Padló által forgalmazott fa parketták egyet jelentenek a megbízható minőségű szalagparkettával.

Kész fa parketta természetes fából!

Valódi fa parketta vagy szalagparketta?

Mindkét kifejezés helyes. Viszont ma már nem arról hagyományos értelembe vett tömör fa parkettáról beszélünk, amit dominószerűen, “parketta mintába” ragasztottak a padlóra. A fa parketta, más néven szalagparketta, többrétegű, minden egyes rétege  valódi fából, kizárólag természetes anyagok felhasználásával készül. Ugyan úgy lapokban gyártják, mint a laminált padlókat. Kész lapok, amiket már csak egymáshoz kell illeszteni.

Ezek három rétegből állnak:

  • csiszolható kopó réteg
  • ellenhúzó réteg
  • hordozó réteg

Egymáshoz ragasztva biztosítják, hogy a lapok ne deformálódjanak.

profi fa_parketta

Profi-lok parkettaillesztésA Profi Padló kész parkettái olyan mechanikus “Profi-lock” önzárós zárrendszerrel rendelkeznek, melynek lerakásához nincs szükség ragasztó használata. A fa parketta illesztése ellenáll a normál igénybevételeknek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. Nagyon könnyű a lerakása. Az összeillesztés a kész parketta egész élet tartama alatt tökéletesen üzemel.
A szalagparketta nagy előnye, hogy sérülésmentesen szétszedhető és újra lerakható.

A profi lakberendezés a Padlónál kezdődik!

pp-francia-halszalka-padlo-2

Francia halszálka-padló

Figyelmedbe ajánljuk burkoló csapatunk legújabb munkáját.

pp-francia-halszalka-padlo-1

Francia halszálka-padló

Csodaszép megjelenés. Olajozott felület.