Lépcsővédő szőnyeg

A lépcsővédő szőnyeggel borított lépcső, csökkenti a balesetveszélyt, esztétikusabbá, szebbé teszi a  közlekedőfelületet. A lépcsővédő szőnyeg különösen ajánlott meredek lépcsőknél, kisgyermekes családoknak. A lépcsővédő szőnyeg tehát több funkcióval is bír: a lakás dísze, megvéd a csúszás okozta balesetektől, csendesebbé teszi a lakást.

Gyors és biztos megoldás

Egyszerű és gyors, mégis biztos megoldás a lépcsők csúszásmentesítésére és a lépészaj csökkentésére az öntapadós rögzítési felülettel ellátott lépcsővédő szőnyeg használata.

A lépcsők az épületek leginkább balesetveszélyes részei. Akár fával, laminált padlóval, akár járólappal van burkolva a lakás lépcsőzete, könnyen csúszik, hangosan kopog rajtuk a cipő.

lepcsovedo-ontapados

A hurkolt vagy buklé szövésű lépcsővédő szőnyeg strapabíró és időtálló. Üzleteinkben nem csak csomagban, de akár darabra is megvásárolhatod. A Profi Padló lépcsővédő szőnyegeihez azonos mintázatú futószőnyeg is kapható, amivel még harmonikusabbá teheted otthonodat.

pcs-201810-lepcsovedo-beige-0002
pcs-201810-lepcsovedo-multicolor-0002
pcs-201810-lepcsovedo-purple-0002

Biztonság

A  kisgyerekek mezítláb szaladgálnak. Felnőttek csak gyorsan lefutnak valamiért az emeletre. Idősebbek nehézkesen lépkednek
Ez mind-mind veszélyességi tényező, mely csúszásból adódó balesetet idézhet elő.
Védekezz! Használd ki a lépcsővédő szőnyeg nyújtotta biztonságot!