A padlóburkolatok új generációja – Vinyl padló

w-arteo-201910-porto-oak-xl-49779 (1)

Mi is ez: vinyl?

A PVC padlóburkolatok kicsit lassabb fejlődést mutatnak, de napjainkban robbanásszerű átalakulásuk figyelhető meg.
Az új vinyl generáció, vagy más néven LVT (Luxury Vinyl Tiles) burkolat már csak az előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. Anyaguk műanyag helyett ásványi alapanyagú, nem tartalmaz klórt, ami padlófűtés esetén a levegőbe kerülve, egészségre ártalmas lehet.

A technológiai fejlődés a lakberendezés területét sem kerüli el. Ma már számos alternatíva létezik a régi burkolóanyagok mellett. Ezért ha új padlón gondolkozunk, feltétlenül nézzünk körül az újdonságok területén!

A vinyl padlóburkolatok lapjai a laminált padlóhoz hasonlóan klikk rendszerrel illeszthetők egymáshoz, ragasztást nem igényelnek. Nagyon változatos megjelenésű, kő- és fahatású, illetve modern, mintás változatai is léteznek. A kőnél kényelmesebb, puhább, melegebb járófelületet biztosít. A lakás bármely területén alkalmazható, konyhába és akár gyerekszobába is ajánlott.

A vinyl padló kíméli az ízületeket, hiszen nem egy rideg burkolaton járunk. Padlófűtéshez és vizes helyiségekbe egyaránt jó választás a vinyl padlóburkolat. Ugyancsak előnyös tulajdonsága, hogy a hidegburkolatokhoz képest jobb a lépéshang csillapítása, nem recseg-ropog, mint a parketta, és a nedvességnek is kiválóan ellenáll bírja.

pp-aktiv-zona-konyha2 (2)

A vinyl padlóburkolatok, egyesítik a fahatású megjelenést és a vinyl vízállóságát. Fürdőszobába, konyhába ajánljuk.