Egy hely, ami több mint áruház

profi-padlo-tapolca-aruhaz (45)

A Dunántúl egyik legnagyobb melegburkolat és lakástextil áruháza

Óriási árukészlettel és PROFI kiszolgálással várják az érdeklődőket és a vásárlókat a PROFI PAD­LÓ áruházban, Tapolcán a Halápi út 31-ben.

Ez a hely több mint kereskedelmi egység. Mi nem csupán terméket értékesítünk, hanem segítünk, tájékoztatunk, tanácsot adunk. Mindenkinek csak javasolni tudom, jöjjön el hozzánk, nézzen körül, kérdezzen bátran és mielőtt bármilyen döntést hozna, számoljon!

Atermékekből akár fajtánként, típusonként több ezer négyzetméternyi áll rendelkezésre, de az alapter­mékként definiált laminált padlóból is teljes a paletta, ahogy a PVC és a laminált padló ötvözeteként ismert vinyl padló esetében is.

Profi Padló - PROFI ÁR!

Új akciós termékcsoportot hoztunk létre minden szegmensből: Profi Ár-ral jelzett termékeink jó minőséget, kedvezően alacsony árakat jelölnek!

A tapolcai szakáruház kollektívája 27 éves szakmai tapasztalattal állnak az elégedett vásárlók szolgálatába.

Az üzletvezető, aki mindig is komoly hangsúlyt helyezett a vásárlói igények kie­légítésére, beleértve akár az exkluzív árukat, s a manap­ság egyre kelendőbb ter­mékegyütteseket. A piaci trendek rendkívül gyorsan változnak, ennek leköveté- sét kötelező feladatként tel­jesíti a Profi Padló kollektí­vája. A kínálat ámulatba ej­tő, ahogy a készlet nagysága is. Jellemzően helyben min­den megtekinthető, azonnal elvihető.

Fotó: Szíjártó János

Szőnyegekből is óriási a vá­laszték, beleértve az exklu­zív termékeket is, amelyeket megvásárolhatnak helyben, raktárról. Szállodai minősí­tésű padlószőnyegek is szer­ves részét képezik árukész­letünknek, amelyek rendkí­vül kedvező áron, akár a pi­aci ár feléért kaphatók nálunk.

Profi burkoló csapa­tunk az általunk forgal­mazott lakásburkolatokon kívül, az újgenerációs „Profi Pázsit” elnevezésű műfü­vekkel kerteket és tera­szokat is burkolnak. Janu­ártól forgalmazzuk a WPC teraszburkolatokat és kerítés elemeket is.

A kész szőnyegek te­kintetében a Profi Padló csapatától azt is megtudtuk, hogy a mai trend a selymes, puha, „simogató” felület irá­nyába mozdult el. Éppen ezért nagy választékban van­nak ilyan szőnyegeik is.
A kész szőnyegek te­kintetében a Profi Padló csapatától azt is megtudtuk, hogy a mai trend a selymes, puha, „simogató” felület irá­nyába mozdult el. Éppen ezért nagy választékban van­nak ilyan szőnyegeik is.

A végtelen lehetőségek tár­házaként említhető a füg­göny-szegmens, ahol a höl­gyek nem ismernek lehetet­lent. Problémamegoldás, se­gítség, támogatás, s mindezt garanciával. Szolgáltatásuk kiterjed az itt vásárolt füg­gönyök, karnisok felrakásá­ra is.