Fürdőszobát kicsit máshogy

kenyelmes-otthon-furduszobat-mashogy-6

Ha már tervezted a fürdőszoba átalakítását, el kell döntened, hogy megtartod-e jelenlegi elrendezését, vagy a jobb helykihasználás érdekében változtatsz az elosztáson.

Ha nem is tudsz a régi csempéktől azonnal megszabadulni, akkor is egyszerűen oldhatod a falak borzalmas összhatását. Általában elég rossz előérzettel vannak az emberek a csempematricákról, de még mindig ez bizonyul a legköltséghatékonyabb megoldásnak. Szóba jöhet még a csempék átfestése is, de az elég fáradságos munka, a végeredmény pedig közelébe sem érhet egy újracsempézett fürdőszoba látványának.
Mielőtt neki állsz a ragasztásnak, az illesztéseket töltsd ki fugázóval, hogy a csempe újnak hasson. majd mikor megszáradt, jöhetnek a csempematricák

Még a WC csésze cseréje sem igazán dönti meg a tervezett büdzsét. Mindenképp érdemes lecserélni, mert ezzel a fürdőszoba újjászületik. Ha lehet, falra szerelhető vécét válassz. Előre garantált, hogy milyen jó érzés lesz felmosni a WC környékét mindenféle akadály nélkül.

Szóba jöhet még a padló felújítása. A helyiség kis méretei miatt nem kerül túl sokba egy új PVC burkolat lerakása.

Ha többed magaddal laksz együtt, esetleg gyerekek is vannak a házban, praktikus két mosdókagylót felszerelni. Az embert örömmel tölti el, ha saját mosdótálja lehet: kényelmesen kipakolható a sminkfelszerelés, az arctisztító kendő, a testápoló, a fogkefe, a borotva felszerelés anélkül, hogy más eláztatná őket. Meglátod, milyen jó lesz!

És ha már új mosdótálak vannak -főleg ha kettő is- a tükör és a faliszekrény cseréje sem elkerülhetetlen. Valójában ez az, amit először megpillantunk egy fürdőszobába, tehát ez az ami az újdonság érzetét a leginkább közvetíti.

kenyelmes-otthon-furduszobat-mashogy-5