Kis kültéri pihenő

kenyelmes-otthon-kulteri-piheno (10)

Amikor kint már kellemes a hőmérséklet mindenki vágyik rá, hogy minél több időt tölthessen a szabadban. Szerencsés az, aki saját kertjében vagy a teraszán rendezhet be magának egy kültéri pihenőt. Ilyenkor arra is vágyunk, hogy valami újjal frissítsük fel -esetleg bővítsük- a tavalyi kollekciót.

A kerti bútorok elég sokáig bírják az igénybevételt, azok cserére nem szorulnak minden évben. Nem is ilyen megközelítésre gondoltunk. De egy viaszos asztalterítő, tányér alátét, székpárna vagy valamilyen dekoratív kiegészítő új stílussal, friss megjelenéssel ruházza fel kedvelt helyünket.

Teríts másképp!

A kintre szánt terítéket választhatod bátrabban. Lehet színesebb, merészebb mintázatú a tányér az alátét és a terítő is. Tedd csábítóvá a kültéri étkezést színes párnák, pompás terítők használatával. Ha még nincs, szerezz be egy nagyobb kancsót, hogy ne kelljen folyton beszaladgálni a hűsítő innivalóért. Érdemes rovarháló búrával is készülni, hiszen az ételek, italok odavonzzák a hívatlan bogarakat.

kenyelmes-otthon-kulteri-piheno (5)

Árnyékolj!

A tűző nap ellen mindenképpen védekezni kell. Az árnyékolást megoldhatod bambusz rolóval, napernyővel, vagy felfüggesztett textíliával is.
Ne hagyd azonban figyelmen kívül szűkebb környezetedet. Ha a lakás belső tereinek stílusa nem vihető tovább a szabadba, vagy esetleg teljesen más stílust szeretnél kint kialakítani, a külső környezettel való összhangot azért érdemes figyelembe venni.

kenyelmes-otthon-kulteri-piheno (8)

Ez a blog jó tanács, értékes tipp mindenkinek. De mit ér a jó tanács, ha nem nyújt kézzelfogható megoldást? A Profi Padló lakberendezési áruházaiban sok mindent megtalálsz, amivel berendezheted, szebbé teheted, felfrissítheted otthonodat.