Laminált padló választási tanácsok

A laminált padló óriási szín és felület-dekor választékának köszönhetően széles körben használható. Tulajdonképpen nincs is olyan helyiség ahová ne lehetne laminált padlót fektetni, csak a helyiség funkciójának megfelelő tulajdonsággal rendelkezőt kell választani.

A megfelelő laminált padló kiválasztásával nem csak nappaliban, hálószobában, gyermekszobában, hanem irodahelyiségben, előszobában, étkezőben, sőt még konyhában is alkalmazhatod. Lerakása nem igényel túlzott előkészületet, padlófűtésnél is alkalmazható és lerakás után azonnal igénybe veheted.

Milyen vastag laminált padlót vegyek?

Milyen erős legyen, és mitől erős a laminált padló?

laminalt-padlo-valasztasi-vasarlasi-tanacsok-2

Mihez kezd ezekkel a számokkal?
Ami a legtöbb lakásban vállalható gyerek, és háziállat mellé is az az IC2-es, AC3-as, 850kg/m3-től számított laminált padlók. 850 kg/m3 alá én sosem mennék, ahogy IC2-es érték is kiindulás lehet, de jobban lehet hazardírozni az AC értékkel.Persze csak AC2-AC4 között. AC2-nél már tényleg csak zokniban merném használni a padlót, de AC4-et már irodába is tennék. Bevásárlóközpontban lévő üzletbe azonban még ez is megfontolandó.

Hogy nézzen ki a laminált padló?

laminalt-padlo-valasztasi-vasarlasi-tanacsok-4
laminalt-padlo-valasztasi-vasarlasi-tanacsok-3

Ne felejtsd el a kiegészítőket sem!

A laminált padló lerakásakor szükséged lesz még párazáró alátétfóliára, esetleg hőszigetelő polifoam alátétre, vagy xps lapokra és szegélylécre.

Ha már meg van, hogy milyen laminált padlót szeretnél, jöhet a feltérképezés.

Végül ne feledd!

Készíts bevásárlólistát webkatalógusunk laminált padló választékából és nyomtasd ki. Így eladóinkkal együtt könnyebben megtalálhatod a megfelelő laminált padlót.