Szolnok megújult

Ilyenek voltunk

A Profi Padló lakberendezési üzlethálózat folyamatos változásban van. Természetesen vásárlóink, partnereink javára. Az új áruházak csatlakozása mellett meglévő üzleteink is szépülnek, bővülnek, fejlődnek.

Tavaly a tiszafüredi áruházunk költözött nagyobb üzlethelyiségbe, és most ismét újabb változást adhatunk hírül:

Szolnoki áruházunk is megújult!

Nem csak teljesen új, impozánsabb külsővel vonja magára az arra haladók figyelmét, de eladó tere is kibővült. Ez pedig még több terméket, még nagyobb választékot jelent!
A Profi Padló üzletpolitikája, hogy tökéletes kiszolgálás mellett, kifogástalan, magas minőségű termékeket nyújtson kedvező áron. Szolnoki vásárlóink most már még több ilyen árucikk közül válogathatnak.

Összhangban a várossal

Vásárlóink megelégedettsége mellett fontosnak tartjuk, hogy közvetlen környezetünk kulturált és kényelmes kialakítása megfeleljen a városképi elvárásoknak is. Ezért az üzletünk előtti terület átalakítását is bevontuk a felújítási munkálatokba. Ezzel egy tágasabb parkoló született, és rendezettebbé vált az úttesttel szomszédos elválasztó sáv.

Az építkezés

Minden építkezés-felújítás nagy felfordulással jár. Nem volt ez másképp most sem, de hála a szakszerű kivitelezésnek nem sokáig kellett az átalakítás okozta kellemetlenségeket elviselni. Vásárlóink pedig igazán toleráns hozzáállással fogadták ezeket a napokat. Bár voltak kényelmetlenségek, de ezek nem befolyásolták a kiszolgálás minőségét. Ezúton is köszönjük minden kedves vásárlónknak a türelmet amit ebben az időszakban tanúsítottak. Nem is maradt el a hála! Nyitási akciónkban kiemelt ajánlatokkal, és páratlan árengedménnyel ünnepeltük meg vásárlóinkkal együtt az átalakítás sikerét.

Az újranyitás

Az újranyitás napján rengetegen látogattak el a megszépült áruházunkba. Nem csak Szolnokról, de a környező településekről is érkeztek vásárlók szép számmal. A visszajelzésekből megtudtuk, hogy mindenkinek nagy megelégedettségére van az új megjelenés, és nem utolsó sorban a kibővült eladótér, ami enyhítette a szokatlan roham okozta hosszabb kiszolgálási idő kellemetlenségeit.

Köszönjük a türelmet, köszönjük a vásárlást,
örülünk, hogy most már még többel járulhatunk hozzá
vásárlóink otthonainak lakberendezéséhez!