Töltődj fel!

kenyelmes-otthon-toltodj-fel (9)

Egy családi kert -de még egy társasház balkonja is- joggal érvényesíti igényét egy hintaágyra, nyugágyra, egy kellemes, árnyékos, puha zugra. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt kiadós pihenést jelent. Ne habozz tehát beruházni egy megfelelő darabra. A kreatívabbak akár maguk is készíthetnek egy egyedi verziót, amit aztán éveken keresztül használhatnak. A megoldás, kivitelezés nem csak személy függő. Nem csupán ízlésünk és pénztárcánk szabnak határokat a választásnál.

Az elsődleges szempont mindig a rendelkezésre álló hely. Hiába álmaink netovábbja egy négy személyes hintaágy napernyővel, ha az erkélyünk éppen akkora. De egy tágas kert közepén is idegenül mutathat egy függő ágy, ha azt otromba konzolokkal lehet csak felállítani.

Számtalan megoldáslétezik a hintaszerű pihenőkre. És ha a lehetőségeid korlátoznak is abban, hogy a neked leginkább tetszőt szerezd be, jó hír, hogy bármilyen ligézőt személyre szabhatsz. Ehhez nem kell más csak a kedvenc pléded és néhány puha párna. De ezt a kollekciót akár fel is frissítheted: vásárolj új, vidám színekekel, mintákkal tarkított lakberendezési kiegészítőket, érezd a felfrissülést, legyen minden évben valami új körülötted!

kenyelmes-otthon-toltodj-fel (2)

Egy ilyen kellemesre szabott helyen eltöltött néhány óra a napi munka, vagy a hétvégi sürgés-forgás után valóban tartós és kiadós feltöltődést ígér!