Babzsákfotel

A babzsákfotel felhasználási lehetőségeinek csak a képzeleted szabhat határt! Aki gyermekkorában beleszeret, az felnőttként sem tud lemondani róla!

Könnyen mozgatható, a házban ezáltal bármelyik helyiség kiegészítő darabja lehet. Ha túl meleg van odabent és szeretnél egyet ejtőzni a kertben, egyszerűen alakíts ki a kertben egy hangulatos pihenőt babzsák fotelekből.

Kényelmes kiegészítő

Ha már minden meg van a lakásban, vagy éppen amíg még elég üreske új otthonunk, gyors és kényelmes megoldást jelent a babzsákfotel.

A babzsákfotel használata rendkívül sokoldalú és könnyen áthelyezhető. Remek ülőalkalmatosság, ha olvasni, laptopozni, beszélgetni szeretnél, de egy délutáni szendergésre is kiválóan alkalmas.

A babzsák puhán átölel, hozzád simul, amikor beleülsz. Színe és formája befolyásolja a szoba stílusát, tehát nem csak használati tárgy, hanem díszítő elemként is funkcionál.

pp-babzsakfotel-kategoria

A babzsákfotel soha nem megy ki a divatból, népszerűsége úgy tűnik egyre inkább emelkedik. Sokoldalú ülőalkalmatosság, egyszerűen nagyszerű. A babzsákfotel igazán kényelmes bútordarab tud lenni, miközben belemerülünk egy jó könyvbe vagy egy izgalmas filmet nézünk. De ne lepődj meg, ha irodában vagy közösségi helyeken találkozol vele, mert fiatalos és stílusos jelleget kölcsönöz bármelyik helyiségnek.

Kényelmes, egy két ütögetéssel tetszés szerint alakítható a formája. Nem terheli a gerincet mert felveszi a test formáját, nem igényel különleges karbantartást, strapabíró, kültéren és beltéren is használható.

És egyébként is: jól esik benne fészkelődni, könnyen szállítható és az ára is kedvező!

orias-babzsakfotel-kagylo-pink.jpg
babzsakfotel-dupla-reteg-zipzarral.jpg
babzsak-szinek-pink.jpg

Cserélhető töltőanyag

A babzsákfotel belsejében környezetbarát technológiával készült kis méretű gyöngyök vannak. Kisebb mértékben tömörödik, így hosszú ideig megtartja kitűnő tulajdonságát.
A polisztirol gyöngy töltőanyag áruházainkban külön kiszerelve is megvásárolható.